🌿Kindercoach De Vuurtoren is weer open!

Met het opengaan van de scholen is er ook op andere terreinen beetje bij beetje weer ruimte voor activiteiten die een aantal weken niet konden plaatsvinden, zoals gecoacht worden. In mijn geval deels omdat mijn klanten en ik minder tijd hadden vanwege onze kinderen die thuis waren en uiteraard onze tijd en aandacht nodig hadden. Deels omdat het simpelweg niet toegestaan was om samen in een ruimte te zijn. 
Nu hier meer gelegenheid voor is gekomen, zijn de deuren van mijn praktijk sinds mei 2020 weer geopend. Vanzelfsprekend met in achtneming van regels die ervoor zorgen dat we gezond en comfortabel zijn en blijven. 

Ik zet een aantal zaken op een rij:
 
 
1.     Allereerst is het belangrijk dat wij elkaar alleen treffen als we er zeker van zijn dat zowel wijzelf als onze huisgenoten gezond* zijn. Zodra hierover twijfel ontstaat, is de afspraak verzetten de enige mogelijkheid.
*Wanneer er sprake is van koorts, verkoudheid en/of hoesten kan de afspraak niet doorgaan.


2.     Op de begane grond van Het Gouden Blok is een wachtruimte, maar ik stel voor dat we verstandig zijn en hier gewoon geen gebruik van maken. Degene met wie ik de afspraak heb, komt het pand binnen en gezinsleden die eventueel brengen of halen blijven buiten. Zorg er bovendien voor dat je op tijd komt, niet te vroeg. 


3.     Bij binnenkomst was je direct je handen. Dit kan op het toilet, direct aan je rechterhand na het binnengaan van de hal op de eerste verdieping. (eerst de dames uiteraard, daarna de heren J) 


4.     Normaal gesproken heet ik je een warm welkom met het schudden van de hand of een knuffel, maar nu is het echt belangrijk om minstens 1,5 meter afstand te houden en zwaai ik je welkom na het handen wassen.


5.     Na afloop van de sessie zal ik degebruikte materialen, tafel, stoel en deurklink grondig reinigen.
 
 
Als we ons hieraan houden, moet het allemaal goed komen lijkt me.

Heb je vragen of suggesties? Neem contact met me op, graag! Samen weten we meer en komen we verder. Mocht je je prettiger voelen bij een afspraak via Skype of een sessie aan zee of in het bos, is dat uiteraard ook mogelijk. Vertrouw op je gevoel en gebruik je verstand. 

Dank voor je geduld en medewerking en vooral: Wat ontzettend fijn je weer te zien.¬†🧡