🌿Kindercoach De Vuurtoren is weer open!Met het opengaan van de scholen is er ook op andere terreinen beetje bij beetje weer ruimte voor activiteiten die een aantal weken niet konden plaatsvinden, zoals gecoacht worden. In mijn geval deels omdat mijn klanten en ik minder tijd hadden vanwege onze kinderen die thuis waren en uiteraard onze tijd en aandacht nodig hadden. Deels omdat het simpelweg niet toegestaan was om samen in een ruimte te zijn.

Nu hier langzaamaan meer gelegenheid voor komt, zal ik de deuren van mijn praktijk op maandag 11 mei 2020 weer openen. Vanzelfsprekend met in achtneming van regels die ervoor zorgen dat we gezond en comfortabel zijn en blijven.

Ik zet een aantal zaken op een rij:

  1. Allereerst is het belangrijk dat wij elkaar alleen treffen als we er zeker van zijn dat zowel wijzelf als onze huisgenoten gezond* zijn. Zodra hierover twijfel ontstaat, is de afspraak verzetten de enige mogelijkheid.
    *Wanneer er sprake is van koorts, verkoudheid en/of hoesten kan de afspraak niet doorgaan.

  2. In De Bron is een wachtruimte, maar ik stel voor dat we verstandig zijn en hier gewoon geen gebruik van maken. Degene met wie ik de afspraak heb, komt het pand binnen en gezinsleden die eventueel brengen of halen blijven buiten.

  3. Bij binnenkomst was je direct je handen. Dit kan op het toilet op de begane grond of door gebruik te maken van de desinfecterende gel die op de tafel in het halletje staat.

  4. Je neemt de prachtige trap met rode vloerbedekking naar de tweede verdieping en gaat linksaf naar mijn kamer. Normaal gesproken heet ik je een warm welkom met het schudden van de hand of een knuffel, maar nu is het echt belangrijk om minstens 1,5 meter afstand te houden en zit ik waarschijnlijk al aan de tafel in mijn praktijkruimte.

  5. Dat wat we nodig hebben tijdens de sessie staat klaar op tafel, zoals materialen en een bekertje water. We gaan fijn samen aan de slag.

  6. Na afloop van de sessie verzoek ik je vriendelijk je bekertje zelf weg te gooien en zwaaien we elkaar gedag. Ik zal de materialen, tafel, stoel en deurklink na elke sessie grondig reinigen.

 

Als we ons hieraan houden, moet het allemaal goed komen lijkt me.

Heb je vragen of suggesties? Neem contact met me op, graag! Samen weten we meer en komen we verder.

Mocht je je prettiger voelen bij een afspraak via Skype of een sessie aan zee of in het bos, is dat uiteraard ook mogelijk. Vertrouw op je gevoel en gebruik je verstand.

Dank voor je geduld en medewerking en vooral: Wat ontzettend fijn je weer te zien. 🧡