Coach voor gevoelige moeders

Zorg om je kind

Maak je je zorgen om je zoon of dochter? Heb je het gevoel dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Heb je een verandering in het humeur van je kind waargenomen die je niet direct kunt plaatsen? Kom je er zelf even niet uit?

Bel of mail me, ik kijk met je mee en weet zeker dat je na een paar sessies weer verder kunt. Vergeet nooit dat jij als ouder de enige expert over je kind bent. Vergeet echter ook nooit dat het zwaar kan zijn en dat je het niet altijd alleen hoeft te doen.

Coaching is kortdurend, oplossingsgericht en is geschikt voor jong en oud. Vanaf een jaar of 7 kan een kind bij mij in de praktijk terecht, mits hij zelf een hulpvraag heeft. In geval van jongere kinderen of een hulpvraag van een ouder, werk ik met de ouder(s).Ouderschap

En dan opeens heb je een kind! De veranderingen die dit met zich meebrengt, zijn niet te bevatten of te voorspellen. Een grote verantwoordelijkheid, heel veel liefde en plezier, maar ook veel onzekerheid.
Vaak is het krijgen en opvoeden van kinderen een confronterend proces. Je levenservaringen, kwaliteiten en beperkingen worden op een nieuwe manier belicht en dit kan emoties teweeg brengen die verwarrend of ingewikkeld zijn. Wil je hierover van gedachten wisselen of hierin begeleid worden, ben ik er graag voor je. Geloof me, je bent niet de enige die vastloopt! HSP-coaching voor volwassenen

Ben je volwassen en heb je een hulpvraag voor jezelf? Weet dat je welkom bent.

*ben je hooggevoelig en wil je hier meer weten en/of hier beter mee leren omgaan?
*voel je dat je op je tandvlees loopt en dat er iets moet veranderen?
*loop je vast op je werk en heeft dit met je HSP te maken?Rouw & verlies

Rouw kent vele gezichten. In mijn praktijk kom ik veel in contact met mensen die verlies hebben geleden in hun leven, maar hiervoor niet hebben kunnen, mogen of durven rouwen. Soms is het verlies zelfs op een onbewuste laag en wordt hooguit een pijnpunt gevoeld, zonder precies te weten waar de pijn de oorsprong heeft.

Je kunt ook een droom verliezen, of jezelf. Het is allemaal verlies en het verdient allemaal aandacht, jij verdient aandacht.


HSP coach De Vuurtoren Den Haag