Coach voor kinderen & volwassenen

Zorg om je kind

Maak je je zorgen om je zoon of dochter? Heb je het gevoel dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Heb je een verandering in het humeur van je kind waargenomen die je niet direct kunt plaatsen? Kom je er zelf even niet uit? Bel of mail me, ik kijk met je mee en weet zeker dat je na een paar sessies weer verder kunt. Vergeet nooit dat jij als ouder de enige expert over je kind bent. Vergeet echter ook nooit dat het zwaar kan zijn en dat je het niet altijd alleen hoeft te doen.

Coaching is kortdurend, oplossingsgericht en is geschikt voor jong en oud. Vanaf een jaar of 7 kan een kind bij mij in de praktijk terecht, mits hij zelf een hulpvraag heeft. In geval van jongere kinderen of een hulpvraag van een ouder, werk ik met de ouder(s).Ouderschap

En dan opeens heb je een kind! De veranderingen die dit met zich meebrengt, zijn niet te bevatten of te voorspellen. Een grote verantwoordelijkheid, heel veel liefde en plezier, maar ook veel onzekerheid.
Vaak is het krijgen en opvoeden van kinderen een confronterend proces. Je levenservaringen, kwaliteiten en beperkingen worden op een nieuwe manier belicht en dit kan emoties teweeg brengen die verwarrend of ingewikkeld zijn. Wil je hierover van gedachten wisselen of hierin begeleid worden, ben ik er graag voor je. Geloof me, je bent niet de enige die vastloopt! 

maak een afspraak

Coaching voor volwassenen

Ben je volwassen en heb je een hulpvraag voor jezelf? Dan ben je vanzelfsprekend van harte welkom. Zoals het logo al weggeeft, werk ik met kinderen van 0 tot 100 in mijn praktijk. Mijn cliënten zijn hooggevoelig en willen hieraan aandacht schenken. Uit belangstelling of uit een gevoel van nood.
Ook werk ik met vrouwen of stellen die een of meerdere miskramen hebben gehad en hiermee worstelen.