e-book Ontspannen Ondanks Overprikkeling

7 gratis tips
Ontspanning Ondanks Overprikkeling

De dag is nog maar net begonnen, maar je voelt je al overweldigd. Je bent nog maar net aangekleed en je wordt alweer moe van het gedoe tussen je twee oudsten. Tijdens het tanden poetsen had je jezelf nog zo beloofd het gezellig te houden, er een goede ochtend van te maken. Helaas lukt het je gewoon niet. Je weet dat je iets niet moest vergeten mee te nemen naar je werk, maar je kunt er niet opkomen. Je jongste jengelt aan je hoofd omdat hij het brood niet lekker vindt. Opeens realiseer je je dat je vanavond met die vriendin hebt afgesproken en nog geen oppas geregeld hebt. Als je nou even snel het ochtendritueel erdoorheen jast, lukt het misschien om het allemaal voor elkaar te krijgen voordat je aan het werk moet.
Maar helaas. Je verliest de controle en je geduld en ja hoor. Je staat weer te snauwen. Je dochters vliegen elkaar nu echt in de haren en je zou het liefst in een hoek een potje gaan zitten huilen. Je weet het gewoon niet meer.

Herkenbaar?
Dit is overprikkeling. Je emmer zit vol. Helemaal vol. Het voelt alsof je geen kant op kunt en soms kan het zelfs paniek oproepen.

Ik schreef een e-book met 7 tips die je kunt inzetten om te ontspannen ondanks overprikkeling. Gratis en voor niks!
Vul dit formulier in en het is voor jou.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en hier voor de privacyverklaring.

Overprikkeld, overprikkeling, overwhelmed, HSP, hooggevoelig, hoogsensitief.