Een hart onder de riem

Lieve moeders, ik heb iets voor jullie!

Ik begrijp heel goed dat het voor velen van jullie een draak van een tijd is. Om je heen hoor je mensen zeggen dat je deze periode moet koesteren, dat je dankbaar moet zijn voor de extra tijd met je gezin en dat je weer eens lekker een boek kunt lezen!

En het enige dat jij denkt bij al deze blije wezens: Nóg een taak erbij? Moet ik nou ook nog dankbaar zijn? Ik. Heb. Daar. Geen. Tijd. Voor. Ik hoor je!

Jij komt met moeite door de dag en die dag is zeer goed gevuld met werk, nog meer werk, huiswerkbegeleiding, wandelen (soms), nog meer werk, nog meer huiswerkbeleiding, politieagentje spelen, oh ja iets eten en zoef de dag is weer voorbij.

Je leest en hoort overal adviezen over hoe het zo belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen en Joost weet dat je dit inderdaad nodig hebt. Het lukt nu gewoon even niet. Gewoon even niet.

En dat is ok.

Wat níet ok is, is dat jij nu denkt dat je de enige bent. Dat je de enige bent die niet alleen maar verliefd naar je kinderen zit te kijken de hele dag. Dat je de enige bent die nu niet 3 boeken per dag leest in een heerlijk zonnige en perfect aangeharkte tuin. Dat je de enige bent die echt niet weet hoe ze het allemaal moet regelen. Dat je de enige bent die zich compleet overvraagd en doodmoe voelt.

 

Wat ik voor je ga doen is het volgende:

Ik stuur je elke ochtend een berichtje via WhatsApp. Deze berichtjes zijn gratis en alleen voor jou. (geen groepstoestanden, niet te doen! of wel, als we dat fijn vinden, moet ik nog even over nadenken)

Je ontvangt tips die je door de dag kunnen helpen, je ontvangt aanmoedigingen en bij elk berichtje mag je voelen dat je niet alleen bent.


Het enige wat ik van je nodig heb is je voornaam en je 06. Verder niks. Ik hoef ook geen reactie. Je hoeft alleen maar te ontvangen wat ik je aanbied.

Klinkt dat goed? Geef je naam en 06 door en vanaf morgen begin jij elke dag met een boost. Gewoon doen. 
BELANGRIJK:
Helaas blijkt dat niet iedereen de berichtjes ontvangt! Blijkbaar is het soms nodig om mij in je contacten te zetten om de harten onder de riem in je whatsapp binnen te krijgen. Mocht jij je hebben aangemeld en nog niets hebben ontvangen? Mijn excuses, dat is niet de bedoeling! Voeg Janina 0655384736 toe en hopelijk komt het dan goed. Nogmaals: Ik zal je gegevens alleen voor de dagstarter gebruiken, verder niets.Nice to know:
*Ik gebruik je telefoonnummer alleen voor deze berichtjes en geef je gegevens uiteraard niet aan derden
*Deze appjes zijn helemaal gratis en met 1 bericht kun je je afmelden
*Heb je vriendinnen voor wie dit ook fijn zou zijn? vertel ze hierover! 
*Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd, hoe meer moeders zich gesteund en gezien voelen, hoe beter. 
*Vanzelfsprekend is dit ook voor vaders, graag zelfs!

                                                              🔥