Plan online een afspraak

Is het tijd?

Ben je het beu? Het gedoe, het onbegrip, de ongezelligheid thuis? De eeuwige strijd met je kind over alles, over niks?
Of maak je je zorgen om je zoon en dochter? Zit je kind niet lekker in zijn vel en weet je niet meer wat je moet doen om dit te verhelpen?

Heb je HSP ontdekt en wil je graag weten hoe je je gevoelige kind hierin beter kunt begeleiden?
Stel je hoge eisen aan jezelf en doe je het liefst alles zelf, maar is dit het moment om toch hulp te vragen?
Wil je je weer fijn voelen en een relaxte moeder zijn? 

Zet de eerste stap

Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een SkypeSessie van 30 minuten. Gratis en vrijblijvend.

Ik vertel je over mijn traject en wat ik voor jou kan betekenen.  Waarschijnlijk ben jij zelf ook hooggevoelig en heb je binnen een seconde door of wij een match zijn. Als het goed voelt, gaan we direct aan de slag
!

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
31
- Geboekt
31
- In behandeling
captcha

Zodra de afspraak door mij is bevestigd, staat deze vast en zijn de algemene voorwaarden van toepassing.Janina heeft mij manieren uitgelegd hoe ik mezelf kan stoppen als ik aan negatieve dingen denk. Ze luistert heel goed  en ik had het idee dat ze me heel goed begreep. We gingen eerst praten over hoe ik me voelde en niet meteen het probleem oplossen waardoor onze gesprekken heel persoonlijk voelde.
Nu dat onze sessies voorbij zijn, merk ik dat ik nog steeds vaak terug denk aan wat Janina mij heeft verteld, wat erg helpt.
Ik weet nu niet alleen wat ik moet doen als het wat slechter gaat, maar heb ik steeds minder negatieve gedachtes.

Dankjewel en liefs, Jaclyn (gevoelig meisje van 14 jaar)

Toen wij bij Janina als hsp gezin terecht kwamen was dat al vanaf het eerste gesprek een ware openbaring. Eindelijk iemand die mijn dochter, man en mij begrijpt. Onze dochter van 3 is helemaal opgebloeid en maakt langzaamaan op haar manier meer contact met haar omgeving.

Door Janina is de rust in huis wedergekeerd. We kwamen voor onze dochter maar we hebben alle drie een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die echt heel erg fijn was. De handvatten die we hebben gekregen zijn nog steeds van toepassing en het werkt. De gesprekken waren warm, emotioneel, verhelderend maar vooral heel erg helpend.

-Familie Simons