Plan online een afspraak

Is het tijd?

Ben je de strijd beu?
Verlang je naar harmonie binnen je gezin? Maar wil je dit niet meer ten koste van jezelf?
Maak je je zorgen om je kind en weet je niet meer wat je moet doen?
Wil je je weer fijn voelen en een relaxte moeder zijn? 

Zet de eerste stap

Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een SkypeSessie van 30 minuten. Gratis!

Ik vertel je over mijn traject en wat ik voor jou kan betekenen.  En als het goed voelt, gaan we direct aan de slag.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
23
- Geboekt
23
- In behandeling
captcha

Zodra de afspraak door mij is bevestigd, staat deze vast en zijn de algemene voorwaarden van toepassing.Na het volgen van de introductiecursus HSP was bij mij alle twijfel verdwenen: voor al mijn toekomstig mentaal onderhoud moet ik hier zijn. Een verademing om iemand aan het werk te zien die zo kundig, ervaren, betrokken en toegankelijk is. En, ook een eye-opener van jewelste, om erachter te komen dat er meer zijn die met dezelfde dagelijkse dingen worstelen als jij. 

Met name de welwillendheid en warmte waarmee Janina iedereen helpt blijven me bij. Vol inlevingsvermogen en met goed uitvoerbare adviezen. Lang verhaal kort: voor een minimaal bedrag is er een wereld aan oplossingen te winnen. Gewoon proberen! -Mandy Smit-