Samen

Ik geloof erg in de kracht van samen. Of misschien beter gezegd: ik geloof niet in alleen. En volgens mij voelen heel veel mensen zich alleen. Dit kan anders.

Om die reden heb ik maandelijks diverse bijeenkomsten georganiseerd. We moeten het natuurlijk zelf doen, maar zeker niet alleen. We kunnen naar elkaar luisteren, van elkaar leren en elkaar adviseren en troosten. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en er moet niets. Je bent gewoon welkom.

 

samen

Mijn kind is HSP

Elke eerste vrijdag van de maand komen ouders van sensitieve kinderen samen. Van half 10 tot 11 uur delen we ervaringen, wentelen we ons in begrip en (h)erkenning en genieten we van fijne koffie of thee en iets lekker. Je bent van harte welkom.

Rouw

Elke laatste vrijdag van de maand komen mensen bij elkaar die in rouw zijn of levensvragen hebben. Volwassenen die worstelen met het zich eenzaam of onbegrepen voelen. We schenken elkaar oprechte aandacht en gaan naar huis met het gevoel dat we samen zijn, samen in het alleen zijn. Je bent van harte welkom van 15 tot 17 uur.

 

Bijdrage

Voor beide bijeenkomsten geldt dat ik geen bijdrage vraag. Dit draagt bij aan mijn verlangen “Be the change you want to see in the world”. Bak je echter verrukkelijke taarten, heb je een fijn theetje ontdekt of wil je op een andere manier bijdragen, ben je uiteraard van harte uitgenodigd dit te doen.