Vertel me meer

Hoera!
De eerste stap heb je al gezet. Je hebt jezelf gegund te onderzoeken of dit iets voor jou zou kunnen zijn.
(ja natuurlijk!)

Twijfel je nog? Dat begrijp ik best. Waarschijnlijk ben je iemand die graag wil weten waar ze aan toe is voordat ze zich zomaar aanmeldt voor een workshop, maar áls je ervoor gaat, ga je er ook echt voor. Toch?
It takes one to know one..

Vertel, herken je dit?

Ik weet dat ik (heel) sterk ben, maar vóel me niet (altijd) zo

Ik word blij van de combinatie theorie en zelf ervaren

Ik geloof in de kracht van (h)erkenning

Als ik me veilig voel, ben ik bereid (vol) in beweging te komen

Ik hou van diepgang en ga confrontaties (meestal) niet uit de weg

Ik begrijp dat mijn eigen jeugd invloed heeft op mijn manier van opvoeden

Bepaalde thema’s en patronen herken ik en wil ik aangaan

Het mag over mij gaan, maar ik hou de focus ook graag op mijn kind(eren)Praktisch:

LocatiePerenstraat 317Den Haag
Tijden 09.30 –12.00 uur
Investering 3 bijeenkomsten € 90
Data*vrijdag1, 8 & 15 nov
donderdag 16, 23 & 30 jan
dinsdag 18 feb, 3 & 10 mrt
woensdag18, 25 mrt & 1 apr

Uiteraard krijg je koffie en thee met lekkers. Plus een mooi boekje met ruimte voor persoonlijke aantekeningen.

*Als je zelf een club van minimaal 4 ouders hebt verzameld, zorgen we uiteraard voor precies passende data en tijden, maatwerk = graag!


De workshop voor HSP- vrouwen (en hun kroost) was meer dan waardevol. Het ontmoeten van 4 andere HSP-ers was heel erg fijn en voelde als thuiskomen en ik kon daardoor ook meer thuiskomen bij mezelf. De herkenning en erkenning dat ik niet gek ben (wat ik vaak dacht) was zo fijn en helend.

🌱

De sfeer was heel open en veilig waardoor er veel ruimte was om onze ervaringen te delen en daarin was Janina onze rots in de branding. Haar deskundigheid, ervaring, empathie en humor hielpen enorm om de soms zware dingen die bovenkwamen te behappen. Daarnaast hebben we ook veel gelachen.

🌱

Omdat Janina zelf ervaringsdeskundige is én een enorme hoeveelheid theoretische kennis heeft, gaat de coaching écht werkelijk over het echte leven en niet over tips en trucs die niet doorleefd of niet realistisch zijn.

🌱

Ik heb me gezien gevoeld in mijn hulpvraag en ben écht geholpen met nieuw inzicht en praktische tips met impact. Voor mij past Janina erg goed bij mij, en wat niet op het eerste gezicht paste, konden we, als goed HSP-ers betaamd, uitstekend op elkaar afstemmen en samen in groeien.
🌱

De oprechte sfeer van elkaar ontmoeten en elkaar echt zien is voor mij life-changing geweest en vanuit deze ervaring kan ik een betere, echtere ouder zijn. Dank voor dit alles❤

🌱

Ik ben met scepsis begonnen – en met verbijstering geeindigd! Verbijstering over zoveel (h)erkenning, geaccepteerd worden, mogen zijn als men is (= ‘anders’ zijn), vertrouwdheid vanaf het eerste moment (terwijl ik die andere deelnemers niet of nauwelijks kende), het overheersende gevoel van THUIS-komen, AAN-komen.., begrip voor elkaar, zoveel LIEFDE voor elkaar, PUURheid, eerlijkheid, openheid, kwetsbaar durven opstellen – en (toch) gedragen worden door de anderen…