Een eerste kennismaking voor HSP moeders

Helaas vindt er in de huidige situatie geen workshop of bijeenkomst in mijn praktijk plaats.

Wil je dat ik je op de hoogte breng zodra ik weer kan inplannen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor mijn gratis tips&blogs en je hoort het als eerste!

Hopelijk tot gauw. 🍀

Troost, herkenning en kracht

Je hebt net ontdekt dat HSP bestaat

Je denkt dat je kind hooggevoelig is

Misschien ben je het zelf ook wel

Je hebt al aardig wat gelezen,
maar wil graag weten hoe je dit nu in de praktijk brengt
We komen samen met een groep moeders
en delen ervaringen en onze gevoeligheid:


Je ontdekt wat HSP voor jou persoonlijk betekent

Je leert over de verschillende vormen van hoogsensitief zijn

Je leert van HSP níet is

Je leert overprikkeling herkennen

Je krijgt handvatten die je direct in de praktijk kunt brengenDoe mee en
weet voor altijd

dat je niet gek en

niet alleen bentDe workshop voor HSP- vrouwen was meer dan waardevol. Het ontmoeten van 4 andere HSP-ers was heel erg fijn en voelde als thuiskomen en ik kon daardoor ook meer thuiskomen bij mezelf. De herkenning en erkenning dat ik niet gek ben (wat ik vaak dacht) was zo fijn en helend. De sfeer was heel open en veilig waardoor er veel ruimte was om onze ervaringen te delen en daarin was Janina onze rots in de branding.